Waarom kiezen voor (honden)oppas aan huis?

Deze vraag krijg ik geregeld en er zijn tal van antwoorden hierop. Het allerbelangrijkste is voor het welzijn van je lieverd. Voor een hond is een pension een vrij eng gebeuren, wij weten wel dat wij terugkomen maar je viervoeter niet. Ook plots een heel andere omgeving, het lawaai en andere (totaal onbekende) honden zijn zeer stresserend.
Zeker niet iedere hond kan daar tegen en daarom is een oppas aan huis zeker een goede oplossing. 

 

Je hond blijft in zijn trouwe omgeving; de bezoeken worden aangepast zijn routine (zeer belangrijk), dus je lieverd krijgt zijn/haar eten op het tijdstip dat hij/zij gewend is. Ook de wandelingen blijven in de buurt en wordt er op de hond zijn favoriete routes gewandeld en gespeeld. Als extra'tje houd de oppas het huis ook in de gaten, mooi meegenomen.

Kortom iedereen wordt er gelukkig van en daarvoor doen we het.

 

 

Meer info over oppas aan huis? 

Neem gerust contact op via het contactformulier op onze site of bel 0495.14.51.18 en we helpen u graag verder